ööhuu :S

Kanske ni nu blir förvånade men nu är JAG trött på att äta haha! Usch, vill nog leva på gröt några dagar :S Så man sedan kommer i den "fina röda" på nyår ;)... Man ska tydligen bära rött på själva nyårsafton har jag hört, det bringar tur för året som kommer ;)! Sorry jag kommer med detta såhär sent, för antar alla redan införskaffat "outfiten" för nyår :)!

Nu i veckan väntar lite jobb sedan Sofia L :) och sen så kommer den efterlängtade nyårsfesten i Borlänge!!

8 januari bär det av så packning bör tas tag i :S! Svårt!

Haft en trevlig dag med lunch på Selins med massa gamla (+ "nya" ) godingar!


Mihihi

Jag ler och är full av kärlek! Lyssnar på Posion med låten "ride the wind" och får faktiskt sommarkänslor och får känslan av att jag sitter å min HD (vilket jag iofs alltid får när jag lyssnar på just den låten) Kankse dags att byta låt eftersom det är massa vinter och JULDAGEN och fest ;) ! Jag är så full av rätt energi och kl 15.00 kommer min älskade barndomsvän Stina hit och vi ska fixa iordning oss och poppa musik, dricka likör 43 (empires favorit) och sedan innan vi drar in till förfest-Flottaren-efterfest äta korv med bröd (soyakorv :))...

Julaftonen var såå skön. Massa mat så man la sig väl illamående men men. Julklappar fick vi, dollar, en rosa resväska och det bästa av allt jag och Sanna fick en videocamera i fickformat. SÅ får se om Hawaii fastnar på film ;)!

Ditt liv blir vad DU gör det till!

Crash

Här sitter jag uppe på mitt rum. Pappa kom precis och kramade på mig innan han kröp ner hos mamma i rummet bredvid.
Idag en fiiin vinterdag! Har spenderat den största delen av dagen med Maria P :) "Julmysdag" med promenad och glögg MM.

Såg en film för ett tag sedan, Crash, VÄLDIGT bra måste jag säga och gripande. Har nog aldrig gråtit så mycket till en film sedan jag såg Armagedon första gången... Detta är en tänkvärd film, emmy rekomenderar!

Imorrn ska jag upp och baka havregrynsbröd och saffranskola :) Sedan kommer Ovas och vi ska sy och fixa till hans kavaj :)! Om vi hinner ska även jag o mamma åka till äppelbo och kolla in lite second hand :)! Till kvällen väntas kalas hos kusin Kevin!



Higher

Hemma efter en faluhelg som var fantastiskt bra! Massa mys och roligt partajj (hos Frida som är ett säkert kort :))! Idag var vi på bion "A christmas carol" (med jim carrey!) Bio är underskattat, man borde gå oftare! Den var hur som helst BRA!

Nu är det snart julafton och jag känner inte av det :( det blir så när man blir äldre sa pappa när jag beklagade mig. Ja ja kanske blir annorlunda när man får barn kom iaf jag & sanna fram till :)!

Till något hemskt, vi kom till en olycka på vägen till Falun i lördags... en hund hade blivit påkörd och om jag och sanna blev ledsna !? :/ Usch, helt förstörda! Men vi räddade det hela med att snabbt byta samtalsämne, ett ej rumsrent ämne haha (haha hysh frida ;)).. Vad jag vill komma till - den familjens jul blir inte rolig. Kan inte ens tänka mig! Djuren är ju familjemedlemmar de med!! (eller borde iaf så vara, så SKA det vara annars bör man inte skaffa husdjur)

Varje snöflinga faller och den faller på sin rätta plats. Så säger en väldigt klok vän till mej! <3


Kall pizza!

Presic ätit, pizza från igår, vi köpte hem mat från Selins, deras panpizzor är riktigt goda OM man gillar ost och tjock botten ;), det gör ju jag såklart "flöthög" haha! Det är så gott med "dagen efter pizza", bara vika ihop och äta kall sådär...
   Helgen var riktigt lyckad. Flottaren i Vansbro med hela familjen! Vi dansade oss svettiga :)! Fick faktiskt ännu mer längtan efter juldagen och på tal om det så köpte jag biljett idag, 200 kr :S !! Dom vet att dom kan ta betalt... Då kommer Stina och Rosie hem också :) !!

Ny vecka med det står inte på förens det är helg igen och då nalkas Falun! Veckan består av Sara berglund och wii, aldrig testat det så Sara bjöd hem mej för "gametime" ;)! Och idag har jag haft ett efterlängtat möte med Emma B, min E, fika och massa snack, mkt att ta igen!

Nu ska vi göra julgodis här hemma, sedan till kvällen väntas springtur!

Det snöar!

Namnskylten på plats?!

PRECIS beställt en namnskylt för mina framtida jobb i Norge som undersköterska "hjelpepleier". Tänkte nu göra reklam för företaget ( http://skyltmax.se ) som jag beställde av för då blir det billigt och bra ;) (för just nu lever jag ju lite snålt och ni förtsår säkert varför)... Iaf, namnskyltar är ju rätt underskattade faktiskt. Det är kul att se vad människor heter som man möter i varadgen ju! Jag pillade ihop en sån fin guldskylt med svart text och ett hjärta klämde jag dit... DESSUTOM en ylande varg :) Rolig skylt ger säkert lite mer än en "vanlig, tråkig" till mina älskade pensionärer och brukare :)!
http://skyltmax.se/skyltar/roliga-skyltar






Kära återseenden!

Julen innebär "hemvändare" och det tycker jag om MYCKET :) !!

Jag är trött blir tidig säng, har hängt på kuplen i några dagar av olika skäl. Är lite "slut i huvudet" och nere sitter de och ser på "Ullared", haha rätt komiskt program men jag dissade det ikväll, kröp upp på mitt rum och till musiken istället... Hur veckan ser ut? Gymmet, Falun på torsdag och i helgen KANSKE fest i VANSBRO! Hela familjen Hermansson ska ut och dansa, ett säkert kort faktiskt, vi har ALLTID kul :)!

Ska göra julgodis någon dag, kola med saffransmak! Och på tal om godsaker ;) under saffransbaket förra veckan hade jag och Sanna tänkt att passa på att göra några saffranssemlor MEN vi glömde det! Katastrof för en semelälskare som mej! I LÖVE SEMLOR! ahhhw ;) MEN det är väl inte värre än att man får ställa sig i bunken igen :S Men det hade ju varit så smidigt, ja vell :)






Potatis

Precis skalat potatis till pappa (jag är inte så förtjust i potatis) och nu ska vi äta fisk. En lördag. Pappa kom precis hem från jakt men ingen älg idag! Jag har pysslat här hemma i huset och mamma satte mig på lite städning. Känner på "hustrulivet" och längtar efter mitt egna hus. För det ska jag ha.. en dag... :) OCH gifta mej såklart, många bröllopsdetaljer i mitt huvud, planear redan (men det är jag nog inte ensam om, många tjejer som fantiserar om sitt brölopp). Bara en detalj som saknas, en rätt viktig detalj också :). Vem vinner en "emmyaward" för livet ?! ett liv fullt av kärlek! Haha :)

Det sägs ju att man ska akta sig från att ha för höga förväntningar men jag kan inte låta bli för jag är bjuden på en sån rolig nyårsfest i Borlänge :) Jag ser fram emot den och kläderna är spikade!!

Alla helger fram tills vi reser 8 januari är planerade med julfester och umgänge! Trevligt! Men tiden går fort och snart sitter vi på flyget, ALOHA ! :)

Det ska vara gott att leva! Det ÄR gott att leva!


1 Dec

1a december, 24 dagar kvar, vore man liten skulle det pirra i magen och dagarna (som skulle gå låååångsamt) räknas ner med hjälp av en julkalender! Och på tal om dem, tvkalendrarna nu för tiden!! Shit "det var bättre förr" ;)... Sa till Sanna idag att jag funderar på att köpa boxarna på de bästa julkalendrarna sedan vi var små och visa en dag i taget för mina barn sen. Självklart får de se den aktuella också! :)

Igår måndag kom vi hem från faludagar! Blev julklappsköp, "vänner" och bion "new moon" (BRA)!
   Idag har vi bakat pepparkakor och vi hade sådan tur att det kom snö igår natt och 7 minus, så julkänslan fick sig ett litet ryck iaf. Imorrn lussebak. Torsdag kusinkalas.

Nu ut på joggingtur!

Låttips just nu The killers - Mr brightside

RSS 2.0