lussehund!

Igår fick jag min första glögg :) Hos Hanna i Vansbro, blev ett spontant tjejmys (sara + maria o bäbis signe:))...

Nu är jag på svensk mark igen! Kom onsdagnatt! Åkte från Flekkefjkord tisdagen sedan hade jag lite Oslotid :) Jag trivs i stan och börjar finna mej runt där faktiskt :) Så direkt när jag kommer hem från US ska jag ringa helsenor för att få komma till "världens dyraste stad- Oslo" !! Ser fram emot sommaren där, blir inte hemma mkt då ENDAST "peaceandlove-helgen" !! Shit Emmy, lite långt i planeringen nu, en sak i taget nu är det JUL O NYÅR först och dessutom det bästa av allt - resan ;)! vi har gjort en ny blogg, www.systrarnahermansson.blogspot.com

Just nu håller jag på med mat här hemma. Blir soppa och sedan gymmet med Sara och idol ikväll. Imorrn lördag drar jag till borlänge för inflyttningsfest hos Malin (en dekoratörskompis) och söndag Falun och bio och massa mys med vänner! Vi ska se 2a twilightfilmen ;) Wheres empires vampire?! ;D

Nästa vecka väntas lussebaaaak ! DEEEEG


Men hallå, I am tagged again ;)
Förklaring till tatueringen som jag kom på morgonen på motellrummet i Las Vegas -09 (en av min och min systers resor):

Till min syster

Våran låt, The killers - read my mind
"I don´t shine if you don´t shine" (därav I D S I Y D S)
Y:et är bildat till ett hjärta (kärleken mellan oss, kärleken till henne)
S:en står för SysterSkapet och sitter ihop precis som vi alltid kommer att göra! <3


GLÖGG

Sista arbetsdagen imorgon, söndag :) ! Nästa vecka far jag hemmåt mot Sv för denna gång!
Precis lagat ärtsoppa, tog bara 3 timmar :P (ska stå och puttra LÄNGE) men resultatet blev asbra! GÖÖT!

Varit nere på byn idag och handlat godis för hemfärden som tar några timmar. Hälsat på min avdelning som jag var på i somras och annars tar jag det bara lungt här. Väldigt lugna veckor har jag haft!

Vi ses hemma snart! JULMYS blire och även vädret såg lovande ut sa mamma, vintern e påväg :) mys!

GLÖGGSUG!

Ledig :/

Ledig idag tis och troligen imorrn! Både på gott och ont! Vill ju jobba !!! Men är trött efter helgens dubbelpass och har behov av vila :)!

Nu morgon i ett regnigt Flekkfjord. Sitter och dricker te före promenaden som väntar. Ska KANKSE ut på lite utflykt idag med 2 av de jag bor med, se lite view:s :) men om vädret fortsätter såhär... Blir nog att hyra film...
   Igår hade vi tacokväll här i "mitt hem". Riktigt trevligt!

Om en vecka hÄm som det ser ut nu! men kan hinna ändras då jag kanske får förlängt och får åka upp till Stavanger :)

MEN SEN HÄM OCH JULMYS !!!

fotbad

Dagarna som kom och gick. Var det livet !?

Tänkvärda ord!

Jag har det bra. Fredagkväll nu och lite mer än en vecka kvar i Flekkefjord. Jobbat dag idag och nu kommit hem efter en springtur i bergen och mat. Fick smaka koreansk mat ikväll av en av de jag bor med. Intressant och kul! Nu tvättar jag och ska ta ett fotbad. Mina fötter "trenger" (behöver på no ;)) det. Springer ju i skor hela dagarna... och flänger runt i en bil. Ganska stressigt på hemtjänsten, kanske passar jag bättre på en sjukhem. 


Dålig bloggare här!

Fick 2 1/2 veckas arbete i Flekkefjord. Så drog hit och här är jag nu! Lördagkväll och strax bär det iväg till Janne för filmkväll och sedan imorrnupp på jobb. Är i hemtjänsten nu så flänger runt i en bil om dagarna :)! 

Imorrn är det "fars dag" <3 och jag hoppas att många kan tänka och känna: JAG har världens bästa pappa!
   Så känner jag! Full av kärlek är jag!

Jag upptäckte ju skype för någon vecka sedan. Eller upptäckte hur bra det är !! Gratis snack över hela världen, typ. Skaffa det mina vänner om ni inte har det, så kan vi pratas mera när jag är ute på mina äventyr.

Lär börja gå, är en bit att gå!

RSS 2.0