emmy linnea hermansson

Jobbet med handikappade här i falun har kommit igång! Känns BRA!
    Annars så blev alla papper i Norge klara IDAG så nu är det fritt fram om så önskas för mig :) ! SKÖNT med alternativ, får se när det passar att dra, före eller efter USA, ja det kommer jag att "känna"! kanske inte förns nästa år, till sommarn.. ja vi får se helt enkelt! trivs just nu i falun och med mina 2 nya jobb... 
    I helgen ska jag jobba lite på lörd på Cubus sedan fest hos Frida och vi ska sedan hälsa på Harry höhö! och på tal om fest, var i Karlstad förra helgen och hälsade på Hurtig och Johan P :)!! vi herjade i deras korridor och gjorde sedan stan osäkert! Kul att komma iväg på något annat och se hur de har det :)!
  
Har faktiskt kommit ut och sprungit två ggr denna vecka! Skönt, har blivit dålig på det (nog för att jag motionerar men endast promenader) men behöver få upp pulsen !! men får ont i knät :S "dammit"!

aja ikväll blir det idolmys med Sofia L, äntligen! länge sedan! <3

ciao!


burr

I lördags morse gick jag in till kära syster och där fick jag frukost! Hon stod nämligen och bakade "kladdkakdemuffins" iiihhh, pep jag och fick både deg och en muffins med ett glas kall mjölk! MUMS! jag avgudar deg :P slevar till och med i mig pannkakssmet när vi lagar det, hehe! så då kanske ni förstår, "degmonster" ;D... Kladdkakesmeten kan bli en rolig "lek" i framtiden höhö MEH, vad säger du emmy, snusk haha ( u know me, pöööremmy eller vad brukade jag kallas xD )


Nu en grej ;) Jag och syrran bokade resan till USA i veckan! 28 feb flyger vi till San Fransico, får våran hyrbil och har hotell i två nätter. Vi bilar sedan ner till Los angeles, Beverlyhills och Las Vegas, systrarna hermansson säger: TJA ;)! Vi blir borta i 1 månad och vi har bilen under hela denna tid, lämnar den på LA:s flygplats, kan det bli bättre?!

SÅ nu vill jag komma igång med jobben! Ska spara vart ända öre, ingen shopping (jag skojjar inte ;P) bara nödvändigheter som mat och lite fest, man kan ju inte sluta leva helt! men kläder klarar jag mej utan även om det blir trist :S !... Ska testa arb extra på Cubus nu och inom vården i falun och förhoppningsvis stämmer alla papper nu så Norge kan bli ett alternativ åxå :D


Ja, tänk vilka känslor filmer etc kan skapa! kärlekskänslor och man blir berörd! Jag hoppas verkligen att det kan upplevas på riktigt! Vad är meningen annars, ska man nöja sig?!


Förresten var nu inte lat och en egoist, gå in på denna sida och skriv ert namn! http://klimatsignatur.vattenfall.se/


Detta blogginlägg vill jag summera med följande: Hoppet är nog bland det sista som överger en...


RSS 2.0