Banankaka

Tisdag, nyss sagt "hejdå" till Sofia som jag lekt med nu i två dagar :) Hon ska flytta ner till Helsingborg och plugga marknadsföring och PR. Vi åkte mc, och tog skogspromenad. Och imorse gick jag upp och bakade bröd till vår mysfrulle :)! Troligen ses vi inte förns jul nu. Men det står ju inte på, tiden går ju så fort! PASSA PÅ ATT LEV ! Det gör jag ;)
8 Januari går flyget mot "the states" igen ! Ska bli fantastiskt, känns overkligt! Hawaii 2 månader sedan hyr vi bil och kör en roadtripp i amerika hehe. Norrut men sedan även LA och San diego (hälsa på karin & bob i LA och Dan i San diego) Jag blir helt till mej av tanken!!

 Sitter i väntan på banankakan i ugnen som jag bakat och ska snart styra kosan mot mormor/Säfsen.

Imorrn Falun igen! Snart flyttar ingela in :) !

"Hemma med halmen"

Jaha Svensk mark igen. Onsdag idag och jag kom hem i måndags efter en helg i Oslo! JAG GILLADE OSLO! Bodde hos Betts´ och en rolig fest, bakisdag och sightsing i "stan" hanns med!

Varit hÄmma i Vanbsro och umgåtts lite, släktbesök och fika i det sk fårhuset med Hanna, Maria och Larsson :) det var ett mysigt ställe :)! Tror jag ska försöka få med pappa dit nästa v !
   Strax påväg till Falun och ikväll kladdkaka hos Ingela och sedan Harrys.

hæm

Detta e mitt sista inlægg i No før denna gång. Imorgon slutar jag kl 15.30 och dærefter børjar min hemfærd hemmåt. MEN mellanlandar i Oslo och blir dær ett par dagar. I Oslo bor jag 1a natten hos BETTAN! OJ vad kul det blir att se henne igen (en av brudarna jag gick i Leksand med) "Jentefest" och utgång direkt jag anlænder :)! 
   Kænner mig færdig i Flekkefjord. Haft en bra tid men nu vill jag hæm ;) Så får vi se vart jag hamnar hærnæst. Har min lægenhet i Falun hela september och ska ev ha en inneboende då :) Ingela hiii! Blir en farlig lya hehe ;P
   I oktober siktar vi på No igen.

Hawai/USA 3 månader feb-april næsta år. BOKAT!

Ska fortsætta min packning.

PUSSIG

Maritim

Tacogratængen blev god och Janne karin gillade den trots vegfærsen (Go quorn !! hehe ) ! Trevlig kvæll. Vi åkte ut på tur och fotade lite runt om i Flekkefjord.

Nu precis ætit "lyr" som fiskades upp førra veckan ute i stugan. Gott gott men framfør allt KUL tycker jag att æta det man sj fiskat upp, inte från frysdisken!
   Ikvæll fest o dans, først en barrunda sedan s k "Maritim". Imorgon ledig och har handlat hem lite glass till "bakisdagen" eftersom allt e stængt i Norge på søndagar :S ...

Flygfesten hemma. Kænns tråkigt att  missa den, men men, om 3 år ær den væl igen :P

Sammanlagt 5 arbetspass kvar :D ska ta vara på tiden næsta vecka.
   På tisdag ær jag bjuden på hembaktbrød och brunost till Janne Karin, norskt och bra :)

Ska gå och locka håret (førbereda så mycket som møjligt eftersom jag ska jobba kvæll innan festen).
   Idag på jobbet blir min sista GRØT (de har alltid grøt på lørdagar) fan den ær gooe ;D! Ja væll!
Onsd den 19/8 HARRYS hahahah!

hÄm


Sitter i sängen med Paulinas dator i knät. Väntar på att Anders ska vakna så att vi kan gå och gymma. Laddar med lite godis, hehe. En "sugenperiod" och det smakar som bäst då. Idag fick jag mitt schema för den tid som är kvar. Så nu känns det att det närmar sej. Blir skönt, jag längtar hem nu!! Efter så mycket och så många. MEN kommer verkligen att sakna mina "tanter", jag tycker verkligen om dem. Har 3 nätter på det nya schemat, blir intressant ,inte van till det plus att jag är ju så kvällstrött av mej! 
   Imorgon, torsd ska jag bjuda en av mina norska jänter på vegmiddag. Blir tacogratäng av quornfärs! Sedan börjar jag jobba natt kl 22.00. Lördagen, 2a och sista festen hehe med en norsk arbkollega :) !
Ciao!

hejja

Bilder säger mer än tusen ord, här får ni lite bilder och en uppdatering.
 
Laxfestivalen var trevlig, Åt den kända "laxtallriken" och sedan var det hem för att slira om till fest. Festen var "koselig" och utestället godkänt. Men detta är en håla och det märks på människor, musik och affärerna :P Men som jag sagt förut, JAG TRIVS! Men i längden skulle jag ej kunna vara här. Tack vare att jag jobbar så mkt så behöver jag ju inte så mycket att göra på fritiden. Men vackert är det och är glad jag fått se så fina delar av No.
   Därefter har jag bekantat mej med ett par norska guttar som tog med mej mot havet å en stuga. Bland berg o skog fiskade vi, grillade, drack vin och njöt. JAG FICK EN STOR TORSK :) bildbevis på feaceb senare. plus krabbor men de släppte vi i :P


Här regnar det!


Idag har jag vart här i 5 veckor och vart ledig i 4a dagar. Funkar helt great! 2 veckor kvar sen e jag hemma igen hörrni ;D



 LAXFEST!

 LAXFEST, mina sambos!

 Ute i stuga!

 Ute i stuga!

 Ute i stuga! utsikt



RSS 2.0