tårar

Sitter just nu och gråter! Såg nyss en video på youtube där en pingvin kämpar mot valar som jagar den! utmattad och panikslagen hoppar den till sist upp i kameramännens båt som en sista utväg, RÄDDAD!  Är så känslig och även naturen är grym och det är så det går till men jag gläds till tårar av lycka och medkänsla med denna lilla pingvin!

Annars så jobbar jag min förtsa natt natten som nu kommer! och det känns spännande, sedan blire cubus imorrn- onsdkväll och även till helgen! så ska ni shoppa på kuppan i helgen kom in å säg hej :)!
På tal om kupolen  så var "kupolenfesten" i lördags, lyckad! förkrök i personalrummet sedan fin mat, barer och dans!
Jag och syrran ska ha en julfest men först blir det julbak våran lediga dag innan lucia hemma i uppsälje! familjemys! DE/DOM betyder så mycket! tänk de som inte har en trygg familj med kärlek och omtanke...

Imorse åt jag grahamspannkakor till frukost, de vart goda, en ostpannkaka och en syltpannkaka och snart ska jag göra hemgjorda "köttbullar" (quorn) och brunsås med kokta morötter som jag kryddar med dragon (ist för potatis)... jag tycker det är så roligt att laga mat och jag är så braaa på det hahaha :)!

Igår var jag på VIP-kväll för nyöppnade JC här i falun, min johanna har börjat där som jeansansvarig! butiken var FIN!

Jag rekomenderar just nu att köpa mango (fr brasilien) det är sommar där nu och mangon smakar bra!!!! :D saknar brasilien litegrann känner jag! tänk vissa stunder önskar jag att jag bara kunde fly dit en vända! fly från mina känslor som förföljer mig!


nu måste jag duscha!


ciao!


Äta upp

  

maaaahh!! mina hetingar!! Andreas i idol, hans blick och leende ;).... ! Ami James, (se ett avsnitt av "miami ink" och ni kanske förstår mig) marry me ! Jag och min Harley flyttar ner (Ja vi passar rätt bra ihop;)) ;P... Men min största kärlek sedan länge är ju ändå Paul Walker (tänk om han dyker upp i Hollywood när vi är där ;))
haha karltokig ikväll! realistiskt alltsammans :)

du är vad du äter (tänker)

ja jag vet rosie ;P jag e kass på detta (bloggande) MEN jag är iaf duktig på att alltid försöka uppdatera allt "speciellt" som hänt sedan sist jag skrev ;)!....

Kom precis hem från jobbet, gjorde mig en grekisksallad så nu smakar munnen bra, NOOOT :P! Har jobbat hela veckan och jag trivs med all variation osv! det är det jag fokuserar på, bryr mej inte så mycket om annat vill bara jobba!! (eller jo kompisar/vänner och umgänge förstås :)) man ska vara rädd om dem som förtjänar den omtanken och visar detsamma!!...  
  
70-tals festen (i vansbro, hos ovas å emma) var LYCKAD! alla gick verkligen in för det :D och jag, jag har tydligen hånglat också (2 ggr isf haha)! FAN när man väl får till det så vet man inte ens om det ;D (detta ni som läser kallas ironi, för hångel var det då rakt inte)...

nu har jag bestämt mig för att INTE f'ärga håret iaf, hade tänkt att fixa det tills "kupolenfesten" 22/11 men jag ska ha den jag har (den som spar han har), kanske en toppning är lämpligt emmy!

Låtrekomendation.. :S...  the perishers- trouble sleeping

nu ska jag se på "du är vad du äter"
ciao!

borta bra men hemma bäst

Vad har hänt sedan sist?! jag och sanna var hemma förra helgen, tänk det känns som man går upp flera kilon efter en hemmavistelse :P så mkt gott å mys! :)
   sedan var det helloween och visst var vi utklädda :D johanna å danne hade fest med spindelnät och gröna popcorn :P kul och uppskattat!!
  
Ikväll har jag bakat chokladmuffins och precis varit uppe hos rappling med några :)!! 

Det var länge sedan jag pratade med stina men i söndags ringdes vi och hon skulle göra plättar haha det trevliga var att hon ska hem till byn i helgen :D ! och jag är jobbfri så kommer åka hem jag med och tur är väl det eftersom jag är bjuden på en höjdarfest! "ovas å emmas inflyttningsfest med 70 tals tema"!! yeah! ska packa nu ;D hurtig å johan ska hem åxå :D! 

RSS 2.0