Fantastiska dagar

Har varit ledig tors,fred! Haft bra dagar! Torsd bjöd jag catrin (cubuschef som är mammaledig) och alicia (bäbisen) på lunch och sedan gick vi på babysim!! ÅÅHHHJJ hihi! Sedan på kvällen blev det bio, "fast and the forious" MUMS! paul walker...

Idag har jag varit ute, soligt men lite kallt! Lagade soppa när jag kom hem igen och soppa är underskattat för oj vilka goda soppar man kan göra!! Min vart asgod ;P

Imorrn lörd ska jag jobba på cubus sedan på kvällen hälsa på johanna o danne :) blir mys, var längesen! Sedan lördkväll vidare med tåget mot vansbro för att gymma söndagen men framförallt träffa stina :D ! (barndomsVÄN och frisören)


:) :S :D :/ ;)

Idag måndag ledig !! Har gjort massa nyttigt, rensat ur garderob och sorterat massa, tvättat och nu strax väntar en joggingtur. Ikväll film och en väldigt bra dessutom! "Skicka vidare" på 9an! Gripande film som jag rekomenderar!!
   Veckan fortsätter med lite småjobb... Ev en biokväll vi får se :)!

Jag längtar till Peace&Love!! SJUKT mycket :D !!

Åter igen heeei :)

Jaha då var vi hemma igen :D !! Eller :(.... ?!... neee känns bra för stunden :) Nyladdat batteri och full av energi! Nu blir det Sv ett tag till innan "mittsommarn" då Norge blivit klart t o m augusit! Hoppas pengarna rullar in då, får se va för äventyr som väntar till hösten :)!
   Känns bra att vara "hemma" lite vår å sommar! Hinna grilla och umgås med mina <3 !

USA då, jag är grymt nöjd !!! Allt är svårt att beskriva! finns knappt ord! Många av er har säkert sett bilder men även dom beskriver aldrig detsamma som upplevs! 

Har skaffat mobilt bredband så har internet var jag än befinner mig med min dator ;)  å jag gillar det!!! Sanna oroas för mitt missbruk som kommer utökas, men men :P Ligger just nu i sängen hemma hos mor å far och boris mysre här brevid mig! Så inatt har jag KARLsällskap haha ;D!
   Haft en bra dag, löpning, simning och sopplunch med ingela! Sedan cubusjobb och träningsvärk, gött!

RSS 2.0