vår USA-blogg

Nu gäller denna blogg :D

www.sannaochemmy.blogspot.com

Ta hand om er här hemma! När vi kommer hem är det vår! :)

STOR KRAM !

ett par leende läppar!

Idag har det nog varit många leende läppar! Mina har iaf lett en hel del! En bra dag! Började med en springtur, sedan var jag och simmade och bastade med Ingela!... Hem och lagade lunch för kl 13.00 hade jag lunchgäst! Johanna!... Efter det en vårig promenad och det var då jag upptäckte det. Mötte så mkt människor och alla gick och smålog, liksom jag! Vädret och våren ger välmående och många känner nog livsglädje och njutan! Hoppas det!

Jaja, har jag sett på that 70 s´ och ätit en semla som Ingela hade med sej, en pressent till mej hihi !!! en hemmagjord, ekologisk :D väldigt god och hemgjord mandelmassa, mums!

NU småpackar jag lite och väntar på maria f ! Får träffa många av mina godingar idag :D mys! ...Försöker förstå mej på en norgekarta också, inför jobbsöken som jag ska börja med i april!

ciao!


tankar

Saknar så många!! Det är så många som jag saknar! Tiden går och vissa ser man alldels för sällan! För att nämna några namn, Stina, Emma björk, myran ja, jag kan fortsätta egentligen... Vet ni vad jag mer saknar som jag känner av extra idag, NÄRHET! :/

En frustration, någon sorts rädlsa...

Idag packar jag lite smått hihi, halva sängen är full :S fan !

Fick nyss samtal från Cubus om jobb imorgon, tisd ! :) Och imorrn är det även "fettisdagen" och det innebär.... ;) !

Det var roligt att dansa i helgen !!! Dansa öset ur en!

Just nu sitter jag och fixar ny musiklista till mp3:n inför resan, 12 timmar tar flyget :S så musiken är viktig! Musiken är en viktig del av mitt liv! ÅÅÅHH nu fick jag en peace and love känsla ihihihihi!!!... MP3:n fylls bland annat med Mötley crue, Damien rice, Hardcore superstar, Håkan hellström, Jack Johnson och James morrison. The perishers och Hinder...

Undrar om jag lyckas få jobb i Norge sen när jag kommer hem igen, ska försöka få från majmånad :)! Blir då hemma hela april först, sedan drar jag till grannlandet... aja, Emmy nu är det USA först och främst som du ska koncentrera dej på ;)!

Nu ska jag gå ut och gå, köpa en filmjölk och ta det lungt!

HELG

HELG! och ledig (troligtvis)... Och imorrn lördag blir det en bra dag :D det har jag bestämt, man kan komma långt med inställning! Såhär ser lördagen ut iaf : Sovmorgon. Ut och springa. En vända på stan. Halv 4a ska vi vara ett gäng tjejer uppe på relaxen på lugnet och ha lite "spa", med andra ord halv 4a knäpper man första i bubbelpoolen! ;) sedan förfest hos frida och sedan harrys!... Låter mkt bra detta! Tror vi får det väldans bra!

Johanna säger alltid "liknande" detta: man måste våga chansa för att vinna! Och ja vad har man att förlora! Man spiller väl bara tid på att oroas! Kör, du kan inte göra annat än att krocka... (och dö?! ) :P nej vad hemskt det lät haha!

Nu ska jag sova jag tycker om min säng!


Säckar fulla med kläder

Nu är snart "VANSBRO-hÄmma-vistelsen" över... vädret har varit strålande. Vart vid sommarstugan och grillat på isen och åkt skoter och pulka. Det var alla hjärtans dag, hade en dejt, Boris :P resten av familjen var i norge på rally (hade funderingar ett tag på om man skulle följt men det blev inte så. Istället hundvakt och lite fest.) 

Jag har massa nya kläder nu :D mamma hade varit och rensat ut hos mormor så flera säckar att gå igenom när jag kom hem :)!!! (lite "nytt" var länge sen eftersom man försökt hålla i pengarna inför USA-resan som sker S.N.A.R.T.. om 2 veckor ÄR VI DÄR!!!!)
   Idag måndag fyller mor år så ikväll blir det släktkalas! Har precis bakat en kaka!

Jag är sån virrpanna haha men det bästa är att skratta åt det MEN sluta vara sån grubblare! Sanna är på mej :P  

Och Mamma tycker att jag börja skriva texter till musik! jag känner att jag vill nog det men har inte kommit mej för men nu funderar jag verkligen synd man inte kan sjunga och spela :S men rappling kanske kan hjälpa mej med det, göra musiken till dem :) vi får se kankse :D
på tal om musik ÅÅÅHHH sån bra låt! lyssna och "sätt er in" i James Morrisons låt if you don´t wanna love me Vilken känsla.

Nu ska jag laga käk, blir någonting med soyakorv!

vinter

Nu har jag tagit långledigt från staden Falun och åkt hÄm till mamma, pappa och Boris! Vill vara hemma en vända innan USA och träffa alla!... 
   Vilken vinter vi har !!! jag och Boris var ute i morse på isen (glatjärn), gick sprang och lekte!! Gjorde en halvdann snöängel haha hade Boris på magen så det var inte så lätt :)!! Sedan ikväll blir det efterlängtad soppa och nybakt bröd med maria p! Imorrn en mysis med sara b och till helgen till sommarstugan! grillning på isen och skoter med faster o familj... Mamma, pappa och Sanna drar till Norge för rally, så jag och Boris blir hemma! 
   Kalas ska vi också hinna med, mamma fyller år på månd! och då får man träffa resten av släkten! passande :) 
  
Förra helgen lite cubusbrudar på bolanche, det var kul! jag tycker borlänge har bra "fest" !!!

Har ni sett Nip/Tuck någon gång!? Det följer iaf jag, söndag 21.15 :)  ska gå och se på det nu (inspelat) sedan ut och åka spark med Boris! men hare gött och lysnna på akon right now na na na! SKÖÖÖÖÖN låt man gungar liksom med :) mys

RSS 2.0