...

Fredag och idag har jag legat ute i solen i bikini hela dagen :) GÖTT! precis ätit en soppa av spenat o linser och nu väntar jag bara på att kvällen ska komma och fika med tjejorna på stan!

Veckorna går så fort!
   I veckan har jag sett på fotboll med rappling som visst råkade sluta med harrys :) (halva priset under sommaren på onsdagar)! "spontant" blir ofta kul och det hade vi!
   Torsd hade jag o malin lite spadag, simning och bastning på lugnet! Man borde göra sånt oftare! eftersom jag även e anställd hos falu kommun så betalar jag ENDAST 10 kr! det bör utnyttjas oftare!!!

I helgen jobb sönd men det hindrar oss inte ;) vi ska ha picknick imorrn med vin och kvällen slutar hos jocke, (jack&jones-kille) eller slutar o slutar... får se om vi hamnar någonstans sen :) backyardbabies på Harrys men känns DYRT :S... och dem ska ändå på peace and love så ;)!!

ciao


en liten radio!

:)

Börjar med en liten "smilegubbe" idag för det är precis vad jag är, en glad "gubbe" !! haha! Jag är så glad och mår så bra! och vilken härlig tid vi är i ! Allt blommar ut och mycket doftar så gott !  gräs, blommor, hägg, grillning och ibland kan jag t o m gilla en viss röklukt och det för att den påminner mig om fest (INTE för att jag sj röker vill jag där tillägga)!

Waynescoffee har öppnat i falun och dom är väldig bra tycker jag, idag var vi där 2 ggr haha! Haft en bra dag, för mer än bara fikat så har jag storstädat o tvättat, varit ute o sprungit nu på kvällen före desperate och gjort en riktigt rengörande dusch :D Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och har tänt ett litet ljus här bredvid mig hihi!

imorrn, onsd cubus :)

Eyy, köpt rosevin idag, somrigt värre ;D får se om jag får huvudvärk av det precis som sanna!

"Hela huset" sista helgen i maj och även säsongsavslutning för dem. DIT SKA VI :) ! ja

var är vargen?

Två veckor har gått sedan senaste blogginlägget. Jag är dålig. Men en världslig sak! :)
   Har jobbat jättemycket så varit trött och ej hunnit! Mest Cubusjobb faktiskt och det är kuul, trivs med det!

Nu är jag och Sanna hemma i vansbro! Premiäråkte HD:n igår och den gick sådär :/ lite hostig var den men ändå egentligen för pigg :S men det var lovely ändå ;D

Idag har jag varit ute i skogen i 3 timmar med pappa. Vi var ut med saltsten till älgarna! 10 kilo på ryggen, BRA träning :D

RSS 2.0