<3

Har haft familjen här i förra veckan :) ! Var ledig i 2 dagar då så tog en utflykt med dem och visade dem runt. Pizza och regn en kväll och sedan drog vi till Stavanger i husbilen och campade. Mysigt och Stavanger var himla flott! Där skulle jag kunna tänka mig bo en arb period! får se om erbjudande kommer :) !
   Annars så har det kommit en ny kille till "huset" så jag och Paulina (en annan sambo) tog med honom i fredags på en rundtur och sedan ner till hamnen och för att lyssna på Kurt Nilsen (gick aldrig in på området eftersom jag gick av mitt pass 22.30 så onödiga pengar). Jobbade även resten av helgen.
   Imorgon tisdag, ledig och ska med lite ärenden till byn och sedan träna, försöker verkligen komma igång med träningen nu. Varit lite trött och så harjag ju haft jag besök!
   4a v kvar och tiden går verkligen fort! Ser fram emot helgen då en arbkamrat har födelsedagsfest och sedan blir det min första utgång... Laxfestival så ska äta lax också :D

 De och husbilen  

 My place ;)


 Turister i Stavanger segelbåt fr göteb.

 Vi köpte färsk lax oxh grillade!

 Fick sanna att krypa ner hos mig, bäst att passa på, inte ofta Sanna bjuder på mys! Nej där får man ta sig haha ;)

u make me woff like a dog, woff woff

Jag är kär !!!

Ser killarna ut såhär nu? Sjunger de såhär? (Kan de känna såhär ?)


http://www.youtube.com/watch?v=MTfZSDEfZd0

Du, jag och min Harley, eller har du en egen ;)! Åjjjj sjung før mig!! haha

:)

Tycker om att leva!

Söndag
Prick 5 veckor kvar nu! Det går snabbt! Och snabbare kmr det gå för nu får jag besök tisd-fred av HELA familjen! (Boris ska med åxå mmmiiiiih)
   Plus att 3 helger framöver händer det "nåt" i Flekkefjord, små festivaler och bland annat kurt nilsen ska spela... mkt bra :)
   Just nu är jag ensam i huset. Ligger framför tv:n och äter choklad, vanan av att vara bakis söndagar sitter i, mina å sannas mysgöötsöndagar :S :) (att bakis är en vana hmm? dt lät inte bra men missförstå mig rätt)... Har precis bytt rum. Stina har gjort klar sina veckor här så tog över hennes rum. Jag tycker om att träffa nya människor. Det ger! 
    Nu får ni lite bilder :)

 Stina och jag köpte glass nere vid hamnen!
 In action :D
 Bad & hav dag

jordnöt

Helgen blev inte som jag tänkt, hamnade på en liten fest med två nya arbkamrater. Men hur som helst var helgen lugn, jag körde :) men man måste ju passa på att lära känna människor i byn här! skapa en kompiskrets :)! Känns bra!
   Igår var min första lediga dag. Vi hade tur med vädret så jag och Stina (fr skövde) drog till havet och vår lilla brygga. Åkte och handlade mat, upptäckte vårt gym vi har nedanför huset :) och fick sedan en helkroppsmassage av anders (fr orsa)som är massage terapeut! Det ni :D mina sambor är godkända ;)!
   Annars så längtar jag tills nästa v då familjen kommer på besök.

Jobbar kväll nu börjar 15.00 - 22 tiden.

Hoppas ni mår bra hÄmma, tänker på så många av er! 

Hööööj :D  

bættre en røvare i polen æn en polare i røven

Flekkefjord
Ute har det varit 30 graders værme! (likaså i Sv har jag hørt ? ) men jag har jobbat på sedan jag anlænde och æven hunnit fått hoppat in extra (som då blivit dubbelpass i form av arbete 8-22) men det ær sjælvvalt :)!...
   Nu sitter jag och æter mørk choklad med passionfrukt i och funderar på om jag ska ta en joggingtur mot kvællen i bergen hær ovanfør. Blir iaf lungt eftersom jobbet væntar imorrn bitti.
   Tisd min førsta lediga dag och då blir det havet med en av de andra tjejerna jag bor med.

P&L / NORGE

Ja jag har fått stänga order om att skärpa till mej här...

Sommaren kom plötsligt och vad härligt det är. Midsommar drog vi (jag o syrran) på roadtrip till götet o varberg! Och därpå kom mitt älskade P&L! Husvagn musik o gott att äta :) Jag stormtrivdes! o vilket väder HETT !... Sen kom det då över mej, dags att flytta och här sitter jag nu! I flekkfjord som är en vacker "by" med vatten dalar o berg!... Mitt jobb är så mysigt, en demensavdelning och jag känner att detta blir bra!... Bor 5 min från jobbet med en bunt blandat folk! I ca 7 veckor bor jag här sedan blir det mera norge fast på annan ort!
   Kan tyvärr för vissa meddela att båda systrarna hermansson sagt upp sina lägenheter i falun! så nu kan allt hända o så ska väl livet vara.. typ, äsch... jag vet inte men jag trivs :)

saknar en del ;) !!
 

RSS 2.0