Hollywoodfru ?!

Ikväll var det 2a avsnittet av "Hollywoodfruar" på 3an. Ja, vad säger man, haha, tycker det är riktigt kul att se på! Tror många verkligen sitter och blir irriterade och stör sig, men orka det... Jag gillar den flummiga Maria Montazami :) !!

Blev Cubusjobb idag :) kul att träffa brudarna. 
   Imorrn uipp kl 7 för promenix med sis och sedan ska vi göra en favorit. HOTELLFRULLE!! på Grand denna gång där vi ännu inte hunnit tetstat frullen! Viktiga grejjer ! Hehe, systermys :)

Onsdag, VIP-kväll för nya Carlingsbutiken, Carlings kommer till Falun !! Såg mitt liv annorlunda ut så... Nej ;) Jag är så nöjd med vad som är på "g"



rubriken är ibland det svåraste...

Ikväll följde jag med catrin och frida på hockey, falun mot säter och Falun vann med 9-0, kul! Frusen blev man och när jag kom hem gjorde jag mig en mannagrynsgröt. DET var länge sen, sällan man äter den :)...


En till helg över. Och nästa är "sista" faluhelgen och då slår vi till med ett rejält pådrag! Kanonrolig fest på g :) !!

hann inte med så mkt mer för nu äre filmtajm ! hehe

Where´s my vampire!!

Hösten har kommit och den är mysig. Solen har visat sig en hel del och det trivs vi med. Nu är det så pass "kallt" också så att man kan dra på sig mössan "I löve" haha. September och födelsedagar närmar sej. Sanna och Ingela. Vi och "brudarna" drar ut på middagskäk nästa fredag. Testa ett nytt italienskt ställe här i Falun. Sista spurten nudå i Falustad. Håller på att tömma lägenheten samtidigt som jag nu mera är sambo med Ingela. Kul !!
   Lutar åt Oslo i oktober!! Och "fast punkt" hemma hos mam o pap (dvs jag drar hem alla mina saker till dom hehe)... Kommer köra så fram och tillbaka fram till jul sedan våran 3 månaders resa. Plan därefter?! Nja, mycket kan hända på vägen men visst finns en plan men den är inte spikad utan helt öppen för förslag och förändringar.
Jag ler!

Menn åjj serien True blood!! Grymt bra! Och om vampyren är het?! Kolla in Bill ;) ?! ÅHHHHHH!
Den blire ikväll men först nu en joggingrunda. Imorrn luncha med Johanna!

Häjjj pårä´


RSS 2.0