tisd!

Vilken nyttig dag :) fått massa gjort och känner mig nöjd! Sov ut och sedan 1 timmes promenad i det härliga vädret, en stor gröttallrik med hackad mandel och hallon på det! 
   Sedan gick jag till stan för lite småärenden ;P... 
   SEN har jag sytt om masssaaaaaaaaaaaaaaa byxor som bara legat i garderoben, bland annat shorts blev det av några. Småstädat och samtidigt lagat lunch, en god grönsaksoppa av linser,brokoli, vitlök och quinoa!
   Vid 5 tiden, en joggingrunda, fortfarande härligt väder!!! :) Nu ikväll gossipgirl och desperate! :) skön dag och kväll med andra ord ! kommer sova gott, nyduschad och ren haha! 
   Imorrn ska johanna följa mej hem efter jobbet <3

ciao!

Gud !

Ledig idag månd och imorgon! När jag vaknade sken solen :) så jag tog en löprunda sedan frukost på balkongen och har även idag fått ut mina nya trädgårdsmöbler :)!
   Det stod i tidiningen att det kan bli 20 grader till helgen, HOPPAS, falukalaset e ju då! ska bli kul och gott med langos och marknadsgööt sen fest föstås, crusing torsd, rix fm festivalen på fred hehe å harrys lörd!...

   Hade en lugn helg, film med sjölla och lika bra det för snart är det fullt upp varje helg! leksand "återträtt", svenne r, midsommar, bluesfestival och inte minst Peace and love osv osv! och jag och johanna vart lediga torsd, fred, lörd hela peace and love alltså :D!!!

   Jag saknar mamma, tänk! sedan brasilien har jag blivit så mammig (pappig har jag alltid varit hihi) men men snart får mamma sommarlov (mat-tant :) ) så då kommer hon och bor hos mej o syrran oftare!

   Jag skulle vilja läsa "beteendevetenskap" men jag pallar inte högskola och tentor :S Tänk om man endast kunde läsa en kurs vid sidan om! Men frågan är då om en kurs räcker för ev ett ett arbete i framtiden...


En intressant artikel ur chili, LÄS HÖRRNI:
Trosbekännelse - ett samtal mellan en okristen och hans kristna vän

Hela tiden pratar vi om våra världsbilder, han om sin tro och jag om min brist på tro. Han är bekymrad för mig, säger han och ber för mig varje dag. Han tycker att det är synd att jag ska hamna i helvetet. Jag å andra sidan tycker synd om honom för att han tror på helvetet. Men samtidigt avundas jag honom. Han är så säker i sin tro. Han tar livet som det kommer och ser livets avigsidor som prövningar. När han får problem ber han till gud och då får han liksom kraft att ta tag i sina bekymmer. Lycka. Att veta att man är älskad av universums skapare och dessutom kunna se fram emot ett evigt liv i ett paradisiskt tillstånd. Hur kan man slå det? Jag skulle byta bort allt mot det. Problemet är att jag inte kan tro. Min lycka ligger helt och håller i händerna på mig själv och allt runt omkring.


Intressant va!! Jag håller med den okristna, glad för dem som tor dom mår nog bättre och är tryggare än oss andra som inte tror mpå Gud, ateister...

kommentera!


Grattis patrik 20 år! 13e Maj :)

The Boppers!

 

Imorgon ledig och dagen ska tillbringas åt att fira emma björks 20 års dag (lite i förväg, hon fyller nämnligen på lörd)... Jag ska laga middag och vi ska dricka och sitta i min rockhörna och prata MASSA! sedan ev harrys "två för en" och sedan dans på etage! Dagen efter ska vi luncha ihop, funderar på pannkakorna på teknikdalen :)!

Just ja haha, glömde skriva i förra bloggen att jag även var med sara berglund en heldag förra veckan! Och vi, vi hade "semeldag, kanelbullensdag, och voffeldagen" på 2 dygn :P haha! snacka om att ta igen ALLT sedan min resa :)! hann även med en 1a grillning i parken ovan mig, engångsgrill :)


superrulle

För 3 veckor sedan åkte jag ifrån Brasilien! När jag ser tillbaka på bilderna och de människor som betydde/betyder något känns det lite i hjärtat :) !

   Tiden sedan jag kom hem har varit BRA förutom att jag vart dålig i en vecka! Men jag e på g igen, jobbar och njuter av Svergies väder och mina nära (njöt så länge det gick av en iaf, Rosie har flyttat till Dubai för en tid och ska bli flygvärdinna)!... Hoppas vädret håller i sig! Har även fyllt 22 år 1a Maj...
   Har festat två helger nu, tar igen allt, hehe, i Brasilien drack jag alkoholhaltigt 5 ggr sammanlagt! Det ni! Ska i alla fall ha en lugn helg nu nästa! behövs för sen framöver nalkas fest på fest! Svenne rubins på flottaren b l a! GÖTT! saknar en riktig vansbrofest och en del vansbromänniskor hihi!

   I helgen har Sannas jönköpingsgrabbar varit hos oss! Vi hälsade på Harry :P (harrys) och det var väldigt kul faktiskt! Bra fyllor + god grillning osv!

   Min Sofia ska flytta hem till borlänge :)! Åhhh jag är glad för det !!!!! Nu har jag båda mina bästa brudar i borlänge och "bästa grannen, storasyster sanna"!! fattas bara att myran får jobb i ev Falun och flyttar hit! Man vet aldrig hur framtiden ser ut, tycker det är lite dalkjulla i myran allt ;) (vän som jag gick med i Leksand) <3

   Snart får alla sommarlov från sina skolor också...


I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice,
Give me reason, but don't give me choice,
Caus I'll just make the same mistake again


And so I sent some men to fight,
And one came back at the end of night,
said "Have you seen my enemy? he looked just like me!"


RSS 2.0