Barndomsvänner

hÄmma i byn igen. Tisdag, och igår kväll var jag och mamma hos familjen Brandser på kvällsmat :) STINA min STINA!
   Solen skiner och idag tog jag och Boris sovmorgon. Promenad sedan frukost. Ringde helsenor (mitt bemanningsföretag i Norge) Och nu lutar det åt att jag till att börja med får dra till Oslo och jobba helger... finns dåligt med längre perioder, men nöjd är jag med det, jag tar vad jag får :)! Och närme jul finns det definitiv mer jobb... 
   Joggingtur i skogen och dusch och nu har jag precis ätit hemlagat potatismos, MMmm vad det är gott. Lyxigt värre och till det blev det tonfiskbullar som är något nytt mamma kommit på :)! Här kan ni få receptet.

1 tonfiskburk
1 ägg
1/2 valfri hackad lök
salt o peppar och valfri krydda efter smak
lite valfritt mjöl
lite olja

Blanda till en röra, gör "bollar" och stek :)

Nu ska jag baka en kardemumma som pappa beställt. Sedan far jag till kusinen Jennie-Lee för att fixa med lite höstkort hon fotat av mej och Sanna!

Ciao

Södra Sv!

Jag är i södra Sv! Just nu i Laholm men har även varit i Helsingborg & Halmstad. Ikväll blir det åter igen Helsingborg men då fest (under tisdagen var det bara en mysig "Sofiadag" med shopping, fika, mat o prat, inte så bara det iofs :D )... På tal om shopping, jag fann ett par DG solglasögon på halva priset på synsam :O !!! Haha, jag som inte alls bryr mej om "märken" utan brukar fynda på H&M! Jag hittar iaf ett par o blir kär. Tänkte de skulle passa på Hawaii ;D... Sanna har letat o letat efter brillor och hon är ju märkesgalen. Hon skulle helst vilja ha ett par Dolce Gabbana säger hon och vad gör jag, jo JAG hittar som don´t give a fuck liksom :)! 
   Vilka har jag då träffat mer, Simon och Fredrik "sjölla":) Vilken givande vecka !! Jag har "njutit"...  
  
Annars drar jag hemmåt imorgon Söndag. I veckan?! Ja jag väntar fortfarande på svar från Norge.
   Hmm har kanske inte så mycket mer att förtälla ?! Ser fram emot att komma hem på ett sätt. STINA är hemma !! Blir "måndagsdate" med henne och som alltid blir vi barn på nytt :).  

Det är fint här nere :)


Ja vell!

Ja vell... helg på nytt...

I eftermiddag/ikväll "dejt" med Hanna. Får se vad vi hittar på...
   Helgen är annars fullspäckad, lördagen fotodags med kusin Jennie-Lee, träffa Lars som är hemma en snabbis :) sedan se när kusinerna spelar hockey och därefter tacomys hos faster.
   Söndag drar vi mot Säfsen och mormor... Som sagt schemat fullt. Lika bra det jag är rastlös, tur att Sanna är hemma... TA MEJ TILL NORGE!!

Haha såg det nya programmet "mammas pojkar" igår. Intressant, det finns så många olika "sorter" av oss människor! Och om man sedan går från det programmet till "Bonde söker fru". 
Som sagt, "alla är vi olika"... Men tur är väl det!

Ciao :)

Åh jag längtar...

 

USA!!!

Messmör

TJA!

Jag är lite lätt uttråkad. Man blir det lätt här i skogen hehe! Men förhoppningsvis inte så länge till.

Ikväll blir det bio med sara b, "flickan som lekte med elden"! och imorrn ska vi (jag, mamma o sanna) baka i bagarstugan vi har i byn. Och på tal om det, jag har äntligen lyckats med mitt tjat: Vi har nämligen en bakugn i vår källare som bara förfaller. MEN nu ska vi testa den inom en snar framtid. Mysigt hoppas det funkar!

Symaskinen väntar, ska piffa till lite kläder! :)

Ciao 


Soffdag

Söndag och oj vilken soffdag! Ruskigt väder! Igår var jag i Falun (följde med Sanna på en 25 års fest som slutade med Etage).
   ÖJ det är ju "kanelbullens dag" idag, haha, bakade bullar i fredags så det blev "fredagsmys" med bullar å mjölk och chirre å dirre (nya sorter fr OLW och det kan vi inte stå emot, måste testa allt nytt jue :P )... Ja som sagt fredagsmys och faktiskt med vår barndomskompis Catrin (fr fagersta) som var här o hälsade på sin mormor.

   Imorrn ska jag ringa Norge om jobb :) får se när det bär av :)!

Nu ska jag gå och kolla till min matpaj i ugnen sedan dra till Rickard som hyrt film!


Bullbak

Emmy har flyttat hem. Till mamma och pappa och Boris. Har "grejjat" hela dagen med flyttsakerna men nu äntligen soffan i väntan på idol. Det är mysigt i huset men som jag skrivit tidigare så är detta bara min "fasta punkt", kommer ju arbeta i Norge då och då sedan där emellan bara "leva". Hälsa på lite här o där (b l a mina vänner i Sveriges avlånga land). Man ska vara rädd om sina vänner, vara mån om dem man har.  

Fina höstdagar och i helgen är det "kanelbullens dag" så det blir bullbak :)

 

RSS 2.0