Länge sen!

Oj länge sen jag uppdaterade!! Har faktiskt inte känt för att blogga... och känner man inte för något, ska man inte göra det (om det inte är något viktigt , som att gå till jobbet/skolan :P)

Jag väntar på papper från Norge och när jag fått dem så drar jag iväg för att testa arbetet inom vården där! Jag vill tjäna och spara pengar för att nästa år --> RESA (det enda viktiga: jag vill vara hemma för är nästa års P&L :)...) Får se hur jag trivs i norge annars kommer jag hem igen och jobbar ihop pengarna här!

Nu så är jag hemma i Vansbro, har det skönt och slött! Plockar bär och svamp, bakar och UMGÅS och lite träning försöks det väl till också!
   Ser fram emot en rolig vansbrofest nu i helgen och nästa helg ev borlänge/falun! saknar det! Johanna framför allt! Hon ringde igår, och hon ville inget spec :) så ska det vara! Och så brukar hon och sofia göra, "ville du något speciellt? Nej..." vänner och, de får mej att skratta, får mej glad på riktigt! Och så sanna också hoppas jag få se skymten av :D hon jobbar så... men det är bra, så vi kan bli reskamrater! och min myra!!! Tokyo, ja vi måste verkligen kolla upp det ;)

Såg Backyardbabies och Takida förresten förra helgen, jag njöt, musik är livsgläde och gripande! På tal om musik så hade jag förfest med erik (rappling) innan och vi hade det så roligt haha, musik, gitarr lite sång, snacks och SNACK :) om vi kollar på "karlar och vänskap" så lite prick över i:et där! Och i torsdags fick jag äntligen träffa viktor en snabbis åxå och pratat med hurtig i fonen! fulländat! 

Nu ska jag baka kladdkaka, är så chokladsugen, en kvinnlig sak!

önskar er en bra dag!

RSS 2.0